Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/08/screenshot330135.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Манчестър Юнайтед също се навърта около Гризман – Sportove
Намери ни
To Top

Манчестър Юнайтед също се навърта около Гризман

Манчестър Юнайтед е поредният клуб, който следи отблизо ситуацията с нападателя на Барселона Антоан Гризман. Бъдещето на французина на “Камп Ноу” остава несигурно, въпреки че каталунците загубиха голямата си звезда Лионел Меси. В клуба обаче продължават да имат сериозни финансови затруднения, а 30-годишният французин взима една от най-големите заплати на”Камп Ноу”, като точно това може да накара шефовете да се разделят с него при добра оферта, пише “Тодофишайес”.

Манчестър Юнайтед се очакваше да не привлича нов нападател, след като Единсон Кавани подписа нов договор с клуба.


Въпреки това последните информации твърят, че “Червените дяволи” са отправили запитване за възможността за привличане на Гризман. На “Олд Трафорд” дори обмислят да отправят официална оферта в близките дни.

Гризман така и не можа да оправдае големите очаквания след трансфера си за 120 милиона от Атлетико Мадрид през 2019 година. До момента той има 99 мача, 35 гола и 17 асистенции на сметката си за Барса във всички турнири.

Юнайтед обаче не е единственият кандидат за подписа на френския нападател. Той бе близо до завръщане в Атлетико, но трансферът пропадна. Освен това Тотнъм, Челси, Манчестър Сити и Ювентус също следят отблизо ситуацията. Наскоро се появиха информации, че от Барса са поставили цена на Гризман в размер на 50 милиона евро.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558