Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/07/screenshot328899.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Още един в ЦСКА – София аут заради контузия – Sportove
Намери ни
To Top

Още един в ЦСКА – София аут заради контузия

Младият нападател на ЦСКА – София Радослав Живков ще отсъства около месец заради контузия, съобщиха „червените“ на своя сайт. Така той е поредният футболист на столичани, който остава извън строя. Ето цялото изявление на клуба:

„Младият нападател Радослав Живков ще бъде извън строя в следващия един месец. Това стана ясно след направения ядрено-магнитен резонанс, който установи стрес фрактура на един от прешлените в лумбалния дял на кръста.


До хирургическа интервенция няма да се стига, но задължително трябва пълна почивка в следващите 4 седмици до зарастване на увредения прешлен.

Заради контузията таранът ще отпадне от групата за предстоящите сблъсъци с хърватския Осиек. В началото на следващата седмица от треньорския щаб ще преценят кой от другите лекуващи травми има реален шанс да се възстанови и да заеме мястото на Живков в каротекирането на тима за Лигата на конференциите“.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558