Намери ни
To Top

Вижте коя звезда на Левски пожела свободен трансфер, за сините вече не иска да играе…

Една от звездите на Левски не иска да играе повече за тима. Нещо повече играчът е изразил желание да напусне сините със свободен трансфер. Реакцията на Гонзо обаче е била светкавична и е стопирала бягството. Последните събития след мача с Лудогорец пък правят ситуацията абсолютно актуална и към днешна дата.


Вратарят Пламен Илиев е бил близо до напускане на Левски още в края на миналата година. Стражът е помолил ръководството да му позволи, да си намери нов отбор, но желанието е било отклонено. Причината е, че шефовете на „Герена“ не са искали да го изпуснат без пари.

Георги Иванов се е съгласил да съдейства за трансфер на Пламен Илиев, но само ако има оферта. В него са инвестирани пари в заплати и на „Герена“ в никакъв случай няма да го пуснат безвъзмездно, пише „Меридиан мач“.

Грешката на Илиев в дербито с Лудогорец обаче го прави черен в очите на треньора Стойчо Стоев. Така и стражът, и наставникът са на мнение, че Пламен няма бъдеще в Левски. Единствената пречка за раздялата е, че сините искат да получат трансферна сума за правата на Илиев.

Ощр от категория Трансфери