Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/03/Gonzo112111111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Чистка на Герена при отпадане от топ 6, ето кой е първият нарочен за гонене! – Sportove
Намери ни
To Top

Чистка на Герена при отпадане от топ 6, ето кой е първият нарочен за гонене!

Ако Левски не влезе в Топ 6 на шампионата се задава чистка на Герена и то в разгара на сезона. Вече е ясен и първият чужденец, който ще бъде изгонен при изпадане от заветната шестица.

„Тема Спорт“ пише, че Георги Иванов ще започне операция по преразглеждане на договори в Левски при положение, че сините се провалят и се наложи да играят мачове с Хасково и Марек, вместо с Лудогорец и ЦСКА до края на първенството.

Заплатите на голяма час от играчите ще бъдат редуцирани, а ще се стигне и до прекратяване на договори.


Като първият нарочен за раздяла е легионерът Либан Абди. Той е под наем на Герена до лятото и тъй като няма да остане в клуба следващия сезон е напълно излишно да бъде ползван в двубои от втората шестица.

Привличането му бе единствено с цел да помогне на сините в мачовете от Топ 6. Така следващите дни се оказват ключови за бъдещето на голяма част от сините играчи. Ако Ботев Пловдив победи в градското дерби с Локомотив и се наложи у дома над ЦСКА, Левски ще остане извън шестицата.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558