Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/07/screenshot327355.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Интер получи “да” от играч на Каляри, предстоят преговори между двата клуба – Sportove
Намери ни
To Top

Интер получи “да” от играч на Каляри, предстоят преговори между двата клуба

От Интер са постигнали споразумение с халфа на Каляри Нахитан Нандес за евентуален негов трансфер, съобщават италианските медии. Според информациите през тази седмица предстои среща между ръководствата на двата клуба, на която да бъдат обсъдени условията за потенциална сделка помежду им.

Смята се, че Каляри ще са съгласни на преотстъпване на играча си единствено ако бъде включена задължителна клауза за неговото откупуване, а не опция за това. Взаимоотношенията между двата клуба са отлични, като в следващите дни се очаква да бъде завършен трансферът на левия бек Далберт, който да премине при “сардинците” под наем със задължителна опция за откупуването му в размер на 7 млн.


евро. Също така “рособлу” проявяват интерес към още двама футболисти на “нерадзурите” – Раджа Наинголан и Лусиен Агуме. Нандес е уругвайски национал, като през миналия сезон изигра 34 мача с 2 гола и 3 асистенции за Каляри. Макар най-често да е използван като централен полузащитник, той умее да играе и като десен халф и затова, ако бъде привлечен от италианския шампион, 25-годишният футболист ще бъде заместник на напусналия Ашраф Хакими. Друга опция за Интер на поста десен халф-бек е Ектор Белерин от Арсенал.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558