Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/07/screenshot326511.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Интер отговори на обвиненията на Спортинг – Sportove
Намери ни
To Top

Интер отговори на обвиненията на Спортинг

От ръководството на Интер излязоха с официално изявление, в което отговориха на обвиненията, отправени по адрес на “нерадзурите” от Спортинг (Лисабон). Португалците са недоволни от факта, че миланският гранд разтрогна договора на Жоао Марио и той подписа с Бенфика. По този начин беше заобиколена клаузата, задължаваща Интер да плати 30 млн. евро на Спортинг, ако продаде футболиста на друг португалски клуб.


 

“Интер е осведомен за официалната позиция на Спортинг, публикувана в медиите. Тези коментари са неприемливи, изключително сериозни и – най-вече – не почиват на никакви факти. Нашият клуб ще защити името и репутацията си пред съответните съдебни органи”, се казва в изявлението на Интер. 

Жоао Марио премина при “нерадзурите” през 2016 година именно от Спортинг срещу 40 млн. евро, но не успя да се наложи. През миналия сезон той игра под наем при “зелено-белите” и помогна за спечелването на титлата. Сега Бенфика му предложи по-висока заплата и той избра тяхната оферта, въпреки че Спортинг се опита да го задържи.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558