Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/07/screenshot326403.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Локомотив (Пловдив) пробва канадец – Sportove
Намери ни
To Top

Локомотив (Пловдив) пробва канадец

Канадец започна с Локомотив (Пловдив). Това е 22-годишният нападател Джон Пол. Той ще изкара пробен период, преди старши треньорът Александър Тунчев да реши дали да го задържи. Очаква се това да стане ясно след контролата с Хебър (Пазарджик).


Двубоят е в петък (16 юли) на “Лаута”, като преди него тимът ще бъде предоставен пред феновете за новия сезон. Спарингът ще започне в 18:00 часа.

Вчера Пол направи първа тренировка с Локо. Тя бе първа за тима след два дни почивка и края на лагера в Боровец.

“Смърфовете” усилено търсят централен нападател, който да засили конкуренцията. Георги Минчев се очаква да бъде продаден и това би отворило дупка. Възможен е трансфер и на капитана Димитър Илиев.

Случаят Джон Пол и връзката му с родния футбол са доста интересни. На 24 юни канадецът бе представен като ново попълнение на втородивизионния Струмска слава. Преди дни той трябваше да бъде картотекиран като играч на радомирци в БФС за новия сезон, но е възникнал административен проблем. Играчът няма европейски паспорт, а Славата вече е запълнила квотата си за чужденци, позволени за втория ешелон.

Негов мениджър у нас е Кофе Бабоне. Той не за първи път води чуждестранни играчи в България. Пол дори игра в няколко контроли за Струмска слава. В крайна сметка се стигна до идването му на “Лаута”. А дали ще подпише с втори роден отбор в рамките на месец – предстои да видим!

“Тема спорт”

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558