Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/07/screenshot325343.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Йосиф Миладинов се класира с първи резултат за финала на 50 м бътерфлай на Европейското – Sportove
Намери ни
To Top

Йосиф Миладинов се класира с първи резултат за финала на 50 м бътерфлай на Европейското

Сребърният европейски медалист на 100 метра бътерфлай при мъжете Йосиф Миладинов се класира за финала на 50 метра бътерфлай на континенталния шампионат по плуване за юноши и девойки в Рим. Националният рекордьор в дисциплината спечели убедително своя полуфинал с 23.71 секунди и утре ще спори за медал. Резултатът му беше най-бърз от всички състезатели в полуфиналите.


Само още един плувец успя да слезе под 24 секунди в полуфиналите. Това е завършилият на втора позиция след Миладинов Тобиас Шулрат (Германия) с 23.91 секунди.

Финалът на 50 метра бътерфлай е утре в 20:03 часа българско време. Преди две години на Европейското за юноши и девойки в Казан Миладинов спечели сребърен медал на 100 метра бътерфлай и завърши шести във финала на 50 метра бътерфлай.

Финалът на Миладинов е трети за родните плувци на шампионата в Рим. Сутринта щафетата на 4 по 100 метра св. стил при юношите с участието на Миладинов подобри националния рекорд за юноши и мъже и след броени минути ще плува във финала на дисциплината. Малко по-рано тази вечер пък Калоян Левтеров се класира за финала на 100 метра гръб.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558