Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/02/e172c6e3194f756f.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
„Б“ група остава с 15 отбора: ето кой се отказа от участие – Sportove
Намери ни
To Top

„Б“ група остава с 15 отбора: ето кой се отказа от участие

Вторият ни ешалон остава с 15 отбора за пролетния дял от шампионата, разбра „Тема Спорт“. Поради липсата на нужния брой професионални футболисти за допускане до участие, доскорошният сателит на Ботев (Пловдив) – Раковски, се отказва. С този ход Раковски ще избегне изхвърлянето си в „А“ областните групи и от новия сезон ще може да участва във „В“ група.

БФС бе дал срок на клуба да отговори с писмо до края на работния ден вчера дали ще продължи участие.


Това така и не се е случило и в първия пролетен кръг ФК Бургас ще спечели служебно. След това Раковски ще бъде изваден и всички съперници на тима до края ще прибавят по 3 точки в актива си и 3 гола.

Така за пореден сезон някоя от дивизиите в родния футбол няма да завърши в пълен състав.

Финансовата криза при канарчетата от лятото се отрази и на сателита им, който бе напуснат от почти всички футболисти. Отборът дори не се събра за подготовка. В мо-мента клубът разполага само с юноши. Раковски зимува на 10-о място в „Б“ група с 19 точки или с 3 над чертата на изпадащите.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558