Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/02/Real-Madrid-s-President-Floren_54405871321_54115221152_960_640.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бордът на директорите на Реал (М) с изненадващ фаровит за заместник на Карло Анчелоти – Sportove
Намери ни
To Top

Бордът на директорите на Реал (М) с изненадващ фаровит за заместник на Карло Анчелоти

Бордът на директорите на испанския гранд Реал (М) има изненадващ фаворит за заместник на настоящия старши треньор Карло Анчелоти, съобщава „Кадена Копе“. Медията информира, че шефовете на „белия балет“ имат най-голямо желание новият наставник да се казва Жозе Моуриньо и ще направят всичко по силите си, за да го върнат на „Бернабеу“.

Португалецът не си тръгна радушно от испанската столица, въпреки че имаше и своите върхове с настоящия европейски клубен шампион. Моу не е много доволен от престоя си на „Бернабеу“ и надали има желание да не изпълни договора с Челси, от който остават още 2 сезона.


Нещо повече – „сините“ са фаворит за титлата в Англия, а и имат отлични шансове да се класират на четвъртфинал в ШЛ.

Реал (М) пък изпадна в криза след печеленето на световното клубно първенство, като стопяването на преднината в Примера и слабата игра са направили темата за смяна на Анчелоти актуална.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558