Намери ни
To Top

Тони Кроос с двоен удар по колегата Роналдо: Не отидох на рождения му ден, защото…

Полузащитникът на световния и европейски клубен шампион Реал (М) Тони Кроос призна защо не е отишъл на празненството по случай 30-годишния юбилей на колегата си Кристиано Роналдо. Със своите думи немецът на практика повдигна напрежението в съблекалнята на „кралете“, като индиректно обвини Роналдо и присъствалите от „балета“ на тържеството, че са постъпили адски глупаво, предизвиквайки шумотевица след 0:4 от Атлетико.

„Да, аз бях поканен, но реших да не ходя. Защо? Заради случилото се преди това.


Не искам никого да осъждам. Всеки решава сам за себе си как да постъпва. Това е лична работа на всеки. Помня, треньорът ни каза, че той не се намесва в личния живот на играчите“, обяснява Тони Кроос защо е променил първоначалната си нагласа да празнува.

Кроос смята, че Роналдо и присъстващите прекалили с купона след 0:4

Кроос смята, че Роналдо и присъстващите прекалили с купона след 0:4

Преди две седмици играчи на Реал, начело с Кристиано Роналдо, отидоха в нощен клуб, където в компанията на известния певец Кевин Ролдан вдигаха наздравици до сутринта. Освен носителя на „Златната топка“ Роналдо, в заведението бяха забелязани още Хамес Родригес, Марсело, Пепе, Коентрао и Кейлър Навас, които не играха в мача с Атлетико, а също така и Сами Кедира, сменен през първото полувреме. Медиите на Иберийския полуостров пък написаха, че именно заради срама от „Атлети“, всички испанци в отбора се отказали от плановете си за купон, знаейки какъв скандал ще се получи.

 

Ощр от категория Анализ