Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/05/screenshot319770.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бордът на Вердер напусна, а спортният директор остана – Sportove
Намери ни
To Top

Бордът на Вердер напусна, а спортният директор остана

Вердер Бремен поднови договора на изпълнителния директор Франк Бауман, въпреки отпадането от Бундеслигата, докато четиримата членове на надзорния съвет, водени от председателя Марко Боде, няма да се кандидатират за нов мандат. 

От Ведер обявиха в изявление, че нови членове на борда ще бъдат избрани на следващото събрание, което е планирано за септември. Боде каза, че „най-важната цел на ръководството е да намери нов старши треньор възможно най-бързо и да се събере отбор за втората дивизия, който може да играе за промоция“. 

Бауман заяви, че нов треньор трябва да бъде представен в рамките на няколко дни, като фаворит е Маркус Анфанг от Дармщат.


Вердер Бремен се раздели с Флориан Кохфелд преди края на сезона в Бундеслигата, а бившият им дългогодишен треньор Томас Шааф не успя да ги спаси от изпадане в единствения си мач начело.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558