Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/05/screenshot319206.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Сайнц: Норис и Макларън трябва да са развълнувани за Баку – Sportove
Намери ни
To Top

Сайнц: Норис и Макларън трябва да са развълнувани за Баку

Пилотът на Ферари във Формула 1 Карлос Сайнц-младши заяви, че неговият бивш тим – Макларън трябва да бъде развълнуван за предстоящия уикенд за Гран При на Азербайджан по улиците на Баку. 

От началото на годината, британският тим има записани два подиума благодарение на Ландо Норис, който завърши трети на „Имола“ и в Монако миналата неделя. В Княжеството той подели подиума със своя бивш съотборник Сайнц, който завърши втори зад победителя Макс Верстапен.

„Мисля, че този, който трябва да е развълнуван за Баку е моят приятел Ландо Норис.


Той има нещо като ракета на правите и тя определено не беше лоша на „Монца“ миналата година, не бе лоша и тук (в Монако), може би ще заложа на него. Той ме предизвика преди този уикенд когато каза, че мога да спечеля и не бе далеч от истината, да видим дали аз ще съм прав за Баку“, коментира Сайнц по време на пресконференцията след края на Гран При на Монако.

За испанеца подиумът в Монако бе първи такъв с новия му тим и трети в кариерата, като предходните два бяха с Макларън в Бразилия през 2019 и на „Монца“ през септември миналата година.

Надпреварата за Гран При на Азербайджан е предвидена за идната неделя, като тя ще бъде шести кръг за сезона 2021 във Формула 1.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558