Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/05/screenshot319178.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Левски София и ВА „Стойчев-Казийски“ продължават без загуба на финалите за кадети – Sportove
Намери ни
To Top

Левски София и ВА „Стойчев-Казийски“ продължават без загуба на финалите за кадети

Отборите на Левски София и ВА „Стойчев- Казийски“ продължават без загуба на финалите от държавното първенство по волейбол за кадети (състезатели, родени, 2005/2006 година), които се провеждат в зала „Септември“ в Разлог. И двата тима записаха втора чиста победа след втория ден на турнира, като на практика си осигуриха класиране във финалната четворка. В предварителна група А волейболистите на ВА Стойчев-Казийски победиха Пирин с 3:1 гейма, след оспорван и интересен двубой, в който, в първите два гейма имаше много интрига. 

С това представителите на ВАСК са на върха с 6 точки и един загубен гейм.


В другия мач от този поток първи успех записа тимът на Люлин, който се наложи над Виктория Волей с 3:1 гейма.

Така съставите на Люлин и Пирин са актив от по една победа и една загуба, като столичани изпреварват засега домакините с по-добър точков актив. В последния ден от груповата фаза, на 28 май, ще се реши, кой от тях ще последва ВАСК във финалната четворка. Люлин има по-трудната задача, като се изправя срещу първенеца ВАСК, докато домакинът Пирин среща Виктория Волей, който е без успех досега.

В предварителна група Б абсолютен лидер е Левски София с две чисти победи. Във втория ден „сините“ надиграха Славия с 3:0 и са на върха с 6 точки и без загубен гейм. 

Така „сините“ си осигуриха участие във финалната четворка, а днес ще играят с Черно море за първото място в групата. Полуфиналите са в събота, а в неделя мачовете за титлата и бронзовите медали. Най-резултатен за Левски София отново бе Кристиан Титрийски, който отбеляза 17 точки. Доста солидно се представи и Александър Къндев (12, 83% позитивно посрещане и 67% успеваемост в атака). Капитанът Венислав Антов се отчете с 11 (70% в атака).

Първа победа в групата записа тимът на Черно море (Варна), който надигра Хебър (Пазарджик) с 3:0 гейма.

С това варненци и славистите са с еднакъв актив от една победа и една загуба и 3 точки. Подобно на група А и тук, в последния ден, ще се реши кой ще последва Левски на полуфинали. По-трудната задача е за Черно море, който се изправя срещу левскарите, докато волейболистите на Славия срещат останалия без успех Хебър.

BGvolleyball.com

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558