Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/05/screenshot315833.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Французин от Ботев (Пд): Водещите отбори в България спокойно могат да играят в Лига 1 – Sportove
Намери ни
To Top

Французин от Ботев (Пд): Водещите отбори в България спокойно могат да играят в Лига 1

Атакуващият халф на Ботев (Пловдив) Салиф Сисе заяви, че парите, които получава в България, са като тези, които се взимат в Лига 2 на Франция. 

„Храната в България е добра, климатът в Пловдив е по-топъл от този във Франция и манталитетът е по-приятен. Имах опасения да отида в България заради расизма, но хората са много приветливи. Възнаграждението е близо до това в Лига 2, но без данъците.


Не изключвам възможността за трансфер, въпреки че имам договор до 2022-а“, каза Сисе. 

„Българското първенство е добро и дава възможност за силен трансфер като този на Юнус Санкаре в Панатинайкос. Три отбора – Лудогорец, ЦСКА и Локомотив (Пловдив), спокойно могат да играят в Лига 1, останалите трудно. В Ботев този сезон не вървим добре, но имаме потенциал. Пандемията повлия на резултатите ни. Мисля, че след периода и в Царско село вече се адаптирах в България“, разкри французинът в интервю за lechorepublicain.fr.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558