Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/05/screenshot314961.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Валенсия 0:0 Барселона, начало на двубоя – Sportove
Намери ни
To Top

Валенсия 0:0 Барселона, начало на двубоя

Валенсия и Барселона играят при 0:0 в двубой от 34-ия кръг на Ла Лига. Каталунците са в битката за титлата и се нуждаят от победа, тъй като и Атлетико Мадрид, и Реал Мадрид вече спечелиха своите срещи. 

Наставникът на гостите Роналд Куман е направил четири промени в сравнение със стартовите 11 от злополучната среща с Гранада в четвъртък, като сред сменените са двама от защитниците – Оскар Мингеса и Самюел Юмтити с Клеман Лангле и Роналд Араухо. Лионел Меси и Антоан Гризман отново са титуляри в атака, а Усман Дембеле е на пейката.


 

Валенсия прави много слаб сезон и е само на 6 точки от зоната на изпадащите. На вратата е бившият страж на Барса Яспер Силесен, а капитанската лента е на ръката на левия бек Хосе Гая, който е спряган за трансфер на “Камп Ноу”.

Съставите: 
ВАЛЕНСИЯ: Силесен, Корея, Лато, Гийямон, Паулиста, Гая, Вас, Солер, Рачич, Гедеш, Гомес 
БАРСЕЛОНА: Тер Стеген, Араухо, Пике, Лангле, Дест, Бускетс, Де Йонг, Педри, Алба, Меси, Гризман

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558