Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/04/screenshot314541.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Фиорентина изкушава Гатузо с милиони и картбланш – Sportove
Намери ни
To Top

Фиорентина изкушава Гатузо с милиони и картбланш

Времето на бившия халф на Милан Дженаро Гатузо начело на Наполи изтича. 43-годишният специалист може да напусне след края на сезона в посока Флоренция, за да поеме местния Фиорентина. 

Според информация на журналиста Никола Скира от „виолетовите“ са предложили стабилен договор за 2 години на Гатузо, а заплатата му на сезон ще бъде по 2 милиона евро. Босът на Фиорентина Роко Комисо и Гатузо са земляци, като и двамата произхождат от Калабрия.


Това обяснява симпатията помежду им. Според публикации в италинските медии, Гатузо ще получи пълна свобода на действие начело на Фиорентина, а политиката ще е за налагане на млади играчи, за да падне средната възраст на отбора.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558