Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/04/screenshot314265.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Кирил Домусчиев за решението на Михайлов: Това не е изненадващ ход – Sportove
Намери ни
To Top

Кирил Домусчиев за решението на Михайлов: Това не е изненадващ ход

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев говори след заседанието на Изпълнителния комитет на БФС.

„Девет поредни пъти сме шампиони, технически трябва да бием още един мач. Познавайки Боби, мисля, че не е изненадващ ход. Той изчака година и половина да минат всички проверки и дела, за да стане ясно, че той няма и във футболния съюз няма нарушения и престъпления.


Това беше логичен и коректен ход. Донякъде бях изненадан в някаква степен, защото го разбрах днес, но като помислих малко и чух думите му е съвсем логично“, започна Домусчиев.

„Не ме интересува как ще реагират хората извън БФС. Има избори, всеки може да кандидатства, а който бъде подкрепен от клубовете, ще спечели. Разбрахме от председателя на аматьорската лига, че над 350 клуба са подкрепили Михайлов. Ако клубовете не те харесват, логично е да подадеш оставка. Един конгрес ще покаже от всичките кандидати, моите уважения към тях, всеки е заслужил, но там е мястото, където се взимат решенията“, добави още той.

12

Изпълком на БФС

„Лично винаги съм бил за конкуренцията, колкото повече има, толкова по-добре за една организация. Колкото повече силни кандидатури има на конгрес, толкова по-добре ще е за футбола. Съответно този, който бъде избран, ще трябва да се доказва“, завърши Кирил Домусчиев.

Снимки: Борислав Трошев

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558