Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/04/screenshot313337.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Барселона – Хетафе (съставите) – Sportove
Намери ни
To Top

Барселона – Хетафе (съставите)

Барселона посреща Хетафе в отложен двубой от 31-ия кръг на Ла Лига и ще се опита отново да се доближи до Атлетико Мадрид и Реал Мадрид, които заемат първите две места в класирането. Каталунците са с мач по-малко от конкурентите си заради финала за Купата на краля, в който разгромиха Атлетик Билбао с 4:0. Сега целта пред отбора на Роналд Куман е да атакува и титлата. А тя става все по-яростна и в нея вече участва и Севиля след серията си от 4 поредни победи.


 

Предишният шампионатен мач на Барса беше поражението с 1:2 в Ел Класико. Хетафе също излиза на „Камп Ноу“ след среща с Реал Мадрид. Отборът от мадридското предградие направи нулево равенство с „белия балет“, но все още е в опасна близост до зоната на изпадащите и няма победа в 6 поредни двубоя. 

По-рано през сезона Барселона отстъпи с 0:1 при визитата си на „Колисеум Алфонсо Перес“, но в исторически план каталунците никога не са губили и двата си мача в рамките на един сезон срещу този съперник. Освен това, Хетафе няма нито един успех във всичките си 15 гостувания на „Камп Ноу“, където Барса е в серия от 12 мача без загуба в Ла Лига. Барселона е отборът с най-силна атака в първенството. „Блаугранас“ са отбелязали 69 гола до момента, а Хетафе е на дъното в тази класация с едва 22 попадения – най-малко от всички в Ла Лига. Тимът на Хосе Бордалас не успя да се разпише в нито един от последните си 3 мача. Само Лионел Меси е вкарал 23 гола през сезона, т.е. повече от целия отбор на Хетафе. 

Аут заради контузии са Усман Дембеле и Мартин Брайтуайт. 

Бордалас не може да разчита на контузените Хуан Ернандес и Ерик Кабако, които лекуват травми, както и на наказания Алн Ниом.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558