Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/04/screenshot312249.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Славия Прага – Арсенал (съставите) – Sportove
Намери ни
To Top

Славия Прага – Арсенал (съставите)

Славия (Прага) е в очакване на знаменита вечер. Чехите са близо до класиране на полуфиналите на Лига Европа, но имат още доста работа. Те са в отлична позиция, след като първия мач срещу Арсенал в Лондон завърши 1:1. 

Микел Артета няма да може да разчита на Пиер-Емерик Обамеянг, който не успя да се възстанови и не попадна в групата за мача.


Мартин Йодегор също не е на разположение поради контузия в глезена.

 Артета е направил само една промяна от последния мач на тима. Емил Смит Роу се завръща сред титулярите за сметка на Габриел Мартинели, който отбеляза първия си гол за сезона при успеха с 3:0 над Шефилд Юнайтед. 

Славия ще се опита да се класира на полуфинал в евротурнирите за първи път от 25 години. В тима обаче има доста проблеми. Защитникът Ондрей Кудела бе наказан за 10 мача от УЕФА заради расистки обиди, а Симон Дели и Давид Ховорка са контузени. Шевчик заменя Дорли по дясното крило, а Кучта е на върха на атаката на мястото на Сима. 

СЛАВИЯ ПРАГА – АРСЕНАЛ 

СЛАВИЯ: Колар, Борил, Зима, Холес, Бах, Хромада, Провод, Станчу, Олайнка, Шевчик, Кучта 

АРСЕНАЛ: Лено, Чембърс, Холдинг, Мари, Джака, Парти, Себайос, Сака, Смит Роу, Пепе, Лаказет

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558