Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/02/screenshot310204.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Мирослав Живков: Изпуснахме инициативата след добрия първи гейм – Sportove
Намери ни
To Top

Мирослав Живков: Изпуснахме инициативата след добрия първи гейм

Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) не успяха да се противопоставят на Марек Юнион Икони, като загубиха гостуването си в Дупница с 1:3 гейма в изтеглен мач от 11-ия кръг на първата осмица в Суперлигата. Старши треньорът на добричлии Мирослав Живков заяви след  рещата за BGvolleyball.com, че тимът му е имал предимство, но е изпуснал инициативата.

„Направихме добър първи гейм, но после изпуснахме инициативата.


Допуснахме да ни пробият в посрещане, което доведе до трудности в организацията на игра и доста лични грешки в атака. Това доведе до проблеми във втория и третия гейм“.

„Успяхме да се върнем в четвъртата част с добри отборни взаимодействия. При 22:21 в наша полза, напрахме 23 точка, но съдията отсъди, че не е паднала топката, и че няма точка. Съответно тази ситуация доведе до много нерви от двете страни. След това изпуснахме възможността да затворим четвъртия гейм“.

„Конкретно трябва да работим върху проблемите в нашето поле. Хубавото е, че тази седмица успяхме да тренираме целия отбор и ще започнем да работим върху решаване на проблемите ни“.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558