Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/02/screenshot310106.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
На почивката: Барселона 0:0 Елче – Sportove
Намери ни
To Top

На почивката: Барселона 0:0 Елче

Отборите на Барселона и Елче играят при резултат 0:0 на „Камп Ноу“ в отложен двубой от първия кръг на Ла Лига. 

 

Каталунските медии бяха убедени, че Роналд Куман ще заложи на същите стартови 11 от разочарованията срещу Пари Сен Жермен (1:4) и Кадис (1:1), но наставникът на „блаугранас“ ги опроверга, тъй като е направил няколко промени сред титулярите си. Въпросните промени са четири и са не само в защитата, а също в халфовата линия и нападението. В отбрана се появяват Оскар Мингеса и Самюел Юмтити, а пред тях място намира Миралем Пянич.


Последната промяна е свързана с Франсиско Тринкао, който ще напада по десния фланг. Междувременно, гостите са подредени в 3-4-2-1 с Лукас Бойе като таран.


Още във втората минута Тринкао пробва удар, който обаче беше избит от Едгар Бадиа. В петата Бойе шутира от добра позиция, но над вратата. В десетата Педри имаше претенции за дузпа, но те не бяха уважени. В 20-ата Тринкао нахлу в наказателното поле и си проправи път за изстрел, който обаче попадна в обсега на Бадиа и съответно беше спасен. В следващите минути домакинският натиск продължи, но без удар по посока на противниковата врата. Постепенно гостите заиграха малко по-смело и така в 44-ата минута се наложи Марк-Андре тер Стеген да се намеси успешно при мощен шут на Пере Мийя. Първото полувреме приключи с уловено центриране на Педри.

БАРСЕЛОНА – ЕЛЧЕ 0:0

Барселона: Тер Стеген, Мингеса, Пике, Юмтити, Алба, Де Йонг, Пянич, Педри, Тринкао, Меси, Брейтуейт

Елче: Бадиа, Бараган, Верду, Хосема, Сифуентес, Мфулу, Гути, Мохика, Ригони, Мийя, Бойе

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558