Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/02/screenshot309505.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ни Ло и Ники Михайлов правили секс в… зоопарк – Sportove
Намери ни
To Top

Ни Ло и Ники Михайлов правили секс в… зоопарк

Плеймейтката Николета Лозанова и футболистът Ники Михайлов признаха, че са правили секс в зоопарк, при това между клетките на маймуните. Пикантното разкритие двамата направиха в Шоуто на Николаос Цитиридис.

Ни Ло обожавала животни, а Гората на маймуните в Бали била основната причина двойката да отлети за Индонезия преди три години за рождения ден на плеймейтката. Самият Николай изобщо не харесвал животни, но се “прежалил”, за да снима любимата си.


“Той обаче пострадал при посещението си в гората. “Стигаме в Бали след 20 часа полет, на другата сутрин отиваме в Гората на маймуните. Влизаме и по принцип там на огромни табели пише, че нямаме право да носим бижута и храна, защото маймуните агресират. Нашата приятелка (б.р. Николета) си остави чантата на рецепцията и сложи в джобовете ми солети и бонбонки, и аз не знам защо. Първата маймуна в парка ми скочи, тръгна да ми бърка в джоба. Аз я притиснах с ръката, а тя ме ухапа. Още имам белег от нея”, разказа Ники.

Лозанова призна още пред Николаос Цитиридис, че е правила секс на публично място – на стадион, както и в тоалетната на дискотека.

За Михайлов пък най-екзотичното място било зоологическа градина, а Николета потвърди: „Вярно е“.

Красивата брюнетка призна, че много ревнува гаджето си и че му поставя капани, за да го проверява.

“Имам фалшиви профили, чрез които го следвам и виждам какво се случва. Сверявам си часовника понякога”, каза тя.

А на въпрос виждали ли са Божигол гол, Ники отговори през смях: “Всеки ден”.

Ощр от категория Любимец 13


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558