Намери ни
To Top

„El Mundo Deportivo“ шокира Испания: Ако Барса не уреди Погба, привлича перла на Реал (М)

Испанският ежедневник „El Mundo Deportivo“ шокира Испания с информация за възможен трансфер на Барселона през зимата на 2016. „Каталунците“, които имат наказание за 2 трансферни прозореца да не купуват нови играчи, ще се опитат да уредят Пол Погба за идния януари. Ако обаче трансферът на френския национал пропадне, следващата цел на тима от „Камп Ноу“ е… Иско!

 22-годишният футболист все още не може да се пребори за титулярно място в халфовата линия на „Сантяго Бернабеу“. Продажбата му пък може да стане наложителна, тъй като Реал (М) също се интересува от Погба, а огромна сума за перлата на Ювентус или друг играч от най-висока класа, вероятно ще наруши финансовия феърплий.


Иско има договор с Реал до 2018 г., а освобождаващата му клауза е 150 млн. евро. Интересно е, че кучето на Иско се казва Меси, като в интервюта преди години Най-добрият млад играч на Европа за 2012 г. твърди, че си пада малко „антимадритист“. Звездата на Иско изгря в Малага, след като преди това Унай Емери го бе закотвил на резервната скамейка на Валенсия.

Ощр от категория Тема на деня