Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/02/0000249058-article2.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Какъв удар по Лудогорец: отмъкват една от звездите без пари – Sportove
Намери ни
To Top

Какъв удар по Лудогорец: отмъкват една от звездите без пари

Тежък удар по Лудогорец готвят да нанесат испански клубове, съобщава вестник „Меридиан мач“. Иберийци се опитват да измъкнат без пари след завършека на сезона една от звездите на клуба – Дани Абало. Както е известно, договорът на футболиста изтича през лятото, а към момента той все още не го е продължил.

Вчера изпълнителният директор на „орлите“ Ангел Петричев призна, че всичко около контракта на Абало е наред, но въпреки това въпросните испанци вече са направили няколко опита да се свържат с играча и агента му.


Крилото логично е много добре познат в родината си, като има над 100 мача за Селта, където треньор му е бил дори легендата Христо Стоичков. Засега не е известно от кой точно отбор следят Абало, но се предполага, че става въпрос за клубове от Примера Дивисион.

27-годишният футболист дойде в Лудогорец преди 1.5 г., като през изминалата есен беше най-постоянният играч на „орлите“. Той вкара 6 гола в „А“ група, а освен това отбеляза две попадения на Ливърпул в мачовете от груповата фаза на Шампионската лига.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558