Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/02/screenshot308524.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Скандал! Сенегалец причини ужасяваща контузия на босненски национал и подаде жалба срещу него (видео) – Sportove
Намери ни
To Top

Скандал! Сенегалец причини ужасяваща контузия на босненски национал и подаде жалба срещу него (видео)

Босненският национал Миралем Халилович премина през тежка операция и започна възстановителния процес след свирепата контузия, която получи преди малко повече от седмица. По време на мача Метрополитан 92 – Роан във френския баскетболен елит, центърът беше ударен без топка в лицето от сенегалеца на Роан Бубакар Туре, в следствие на което челюстта му беше изместена. Заради ужасяващата травма Халилович ще отсъства от терените в следващите най-малко три месеца. Той вече е подал жалба срещу Туре.


Но драмата не спира до тук.

Сенегалският баскетболист също се е оплакал от босненеца, като го обвинявам, че по време на срещата той го е хванал за гениталиите.

Предвиденото за вторник явяване пред дисциплинарната комисия на Националната баскетболна лига (LNB) на Бубакар Туре беше отложено за четвъртък. Тогава се очаква да бъде определена и санкцията на баскетболиста.

От тима на Туре обясниха, че все още не знаят дали да търсят негов заместник, тъй като не е ясно колко дълго той ще бъде извън терена, освен глобата, която ще плати.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558