Намери ни
To Top

Емил Гъргоров посочи кой измежду двата му бивши клуба ЦСКА и Лудогорец ще подкрепя в борбата за титлата

Бившият футболист на ЦСКА и Лудогорец Емил Гъргоров бе потърсен от ТВ7, за да коментира плановете си за бъдещето. Нисичкият футболист с прякор Бадема признава, че на този етап желанието му е да продължи кариерата си в чужбина, като лидерът в „А“ група засега бил „затворена страница“. Бадема също така признава, че въпреки, че е носил екипа и на „червените“ от София, и на „зелените“ от Разград, ще подкрепи ЦСКА в борбата за титлата.

Бадема отрича сега да е имал предложения от ЦСКА, Лудогорец или Левски, както твърдяха спекулациите.


„Определено за нито един отбор не е ставало дума, нито съм говорил с някой. От ръководството на Локомотив (Сф) са говорили само с мен. Казаха ми, че винаги съм добре дошъл да помогна на отбора, ако не се случи мой трансфер в чужбина“, коментира Гъргоров.

Гъргоров изрази съжаление за нападките по адрес на капитана на ЦСКА Валентин Илиев. „Само да не стане така да го прогонят и него, защото виждате какво се случи с мен, с Карачанаков и други, които си тръгнаха. Този човек ти е вършил работа и ти се отнасяш по този начин. Да говориш за капитана си, за мен е несериозно и непрофесионално“.

Емил Гръгоров призна, че битката за титлата между ЦСКА и Лудогорец стиска палци за „червените“. Той обаче е убеден, че на отбора ще му е много трудно.

Ощр от категория Тема на деня