Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/02/screenshot308133.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Нови емоции с волейболните мачове – и съдиите вече с микрофони – Sportove
Намери ни
To Top

Нови емоции с волейболните мачове – и съдиите вече с микрофони

Зрителите ще чуват диалозите между реферите и играчите при преките излъчвания на мачове от Суперлигата и Купа България, както е в най-атрактивните първенства.

С цел още по-голяма атрактивност за зрителите съдиите вече ще са с микрофони по време на телевизионните мачове от волейболната Суперлига и Купа България. Национална волейболна лига и партньорите от „Нова Броудкастинг Груп“ въвеждат нов детайл, подсигуряващ на феновете на волейбола допълнителни емоции по време на двубоите, които се излъчват телевизионно.

Зрителите вече стават свидетели и на всички интересни диалози, обяснения и спорове между съдиите и волейболистите по време на телевизионните мачове – детайл, радващ волейболните фенове в някои от най-атрактивните и силни шампионати в света като италианското първенство.


Зрителите ще могат да слушат и коментарите при прегледа на спорните моменти с „Видео Чалъндж“ и да научават в реално време, дори преди играчите, решението на съдията. Новото начало в България бе поставено с голямото дерби от Суперлигата „Хебър“ – „Нефтохимик 2010“ в Пазарджик.

Предстоящи телевизионни мачове:
Суперлига
10 февруари, 18,30 часа
 „Нефтохимик 2010“ – „Монтана“

16 февруари, 18,30 часа
 „Добруджа 07“ – „Монтана“

19 февруари, 18,30 часа
ЦСКА – „Левски София“

Купа България, четвъртфинали:

23 февруари, 18,30 часа
ЦСКА – „Добруджа 07“

24 февруари, 18,30 часа
„Локомотив“ (Пловдив) – „Нефтохимик 2010“

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558