Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/02/screenshot307971.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Пейдж Ванзант изби зъб на Британ Харт, но загуби дебютната си битка в боя с голи ръце (видео снимки) – Sportove
Намери ни
To Top

Пейдж Ванзант изби зъб на Британ Харт, но загуби дебютната си битка в боя с голи ръце (видео снимки)

Пейдж Ванзант загуби първата си битка с голи ръце. Бившата звезда на UFC сподели ринга с Британ Харт на BKFC 16, което се проведе във Флорида.


Двете се биха в категория „перо“ и битката им продължи 5 рунда по 2 минути. Пейдж вярваше, че ще има успех в клинчовете, но Харт не й даде никакви шансове.


Британ доминираше в клинча и вкара много попадения в тялото на Ванзант.


Пейдж не впечатли с нищо в тази среща, но поне смълча критиците и показа, че може да оцелее в битките с голи ръце. Харт държеше центъра на ринга и пресираше Ванзант, която играеше с гръб към въжетата. В последните два рунда Пейдж се включи доста по-добре в битката и успя да пусне кръв от носа на Харт.


В последната минута на битката Пейдж натисна Харт, която видимо беше изморена, но не постигна нищо с това. В крайна сметка всичко по-добро беше на страната на Харт и срещата им стигна до решение. Съдиите отсъдиха единодушно в полза на Харт – (49-46, 49-46 49-46).


След боя, Харт поздрави Ванзант и сподели, че тя й е избила зъб.

mma.bg

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558