Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/02/screenshot307587.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Андрей Жеков: Поздравявам момчетата за начина, по който играха и се бориха (видео) – Sportove
Намери ни
To Top

Андрей Жеков: Поздравявам момчетата за начина, по който играха и се бориха (видео)

Треньорът на волейболния Левски Андрей Жеков изрази пред и Sportal TV задоволството си от играта след победата над лидера в Суперлигата Хебър (Пазарджик) с 3:1 в отложен мач от 7-ия кръг на първата осмица. Ето какво каза още треньорът на „сините“:

„Поздравявам момчетата за начина, по който играха и се бориха от първата точка до края на мача, въпреки че почти ни настигна накрая Хебър. Смятам, че играта, която показахме, е много задоволителна поне за мен. Все пак, е и първата ни победа над Хебър.


Трябва да се зарадваме, както трябва“.

„Радва ме начина, по който играхме от самото начало – уверени, със самочувствие и решителност. Имаше много ситуации, в които можеше да се справим по-добре. Но все пак, отдавам дължимото и на отбора на Хебър, които също имат високо ниво. Не се предадохме и това е начина за израстване, бъдейки до по-опитните, минавайки през такива трудни моменти. Не можеш да ги предизвикаш по време на тренировка, това може да стане единствено на такива равностойни срещи и срещу такива класни съперници“.

„Не знам защо днес нямахме напрежение. Може би осъзнаваме самите ние, че имаме стойност и качество, че сме добър отбор, но не може да побеждаваме във всеки мач. Смятам, че с днешния мач показахме, че можем да играем и да се борим с най-добрите в България. Трябва да вземем хубавите неща и да си направим изводите от допуснатите грешки и да гледаме към следващи мач, защото програма е много сгъстена и след три дни играем пак“.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558