Намери ни
To Top

Стефания Ферарио – модел, който нарушава стереотипите за перфектната фигура (СНИМКИ)

Неведнъж от сме говорили за това колко по-важна е вътрешната красота на една жена, а не само физиката й. В подкрепа на това е и все по-засилващата се международна тенденция клющавите моделки да стават все по-недолюбвани.


Тънките им талии, ребрата им, които спокойно може да бъдат преброени само с поглед, краката им, които приличат повече на щеки, а не на човешки крайници отдавна не са еталон за красива жена.

И все пак налаганият дълги години стереотип е направил куп поразии. Много младо момичета живееха (и продължават да живеят) с идеята, че са грозни и дебели само защото не приличат на жените от модните канали, списание или клипове.

Истината е, че всички те са минали през тонове грим, фото обработка, пластични операции и какво ли още не.

Все по-често много известни холивудски дами свободно говорят за проблемите си с анорексията. Доказателство за това е и сексапилната щерка на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър, която неотдавна направи шокираща интимна изповед.

Сега обаче от ще ви запознаем със Стефания Ферарио.

Тя е австралийски модел, който има италиански корени по майчина линия и английския по бащина.

В нейната история има нещо супер необичайно, което вдъхновява милион жени по света. 

Но какво е то, както и много снимки ще видите на

Момичето е на 25 години и е доста популярна в интернет средите не с друго, а с пухкавите си и закръглени форми, които изобщо не се притеснява да демонстрира.

Стефания има свой собствен Instagram канал, в който често показва пухкавата си фигура само по бельо. А за всичко това й плащат луди пари.

И как иначе. Тя е от онези plus size моделки, които вече се превърнаха в еталон за женска красота.

Освен всичко според повечето хора именно тези жени са красиви, идеални и истински, а не кльощавите моделки, които умират от глад, спазвайки поредната безумна диета или припадайки от изтощение след часове прекарани във фитнеса.

Разбиха на пух и прах красотата на секси моделките от Victoria’s Secret! Оказа се, че всяка жена може да е „красива” като тях (СНИМКИ 18+)

„Ако сте добър човек, но вашите форми са различни от стандартните, то пътят на кариерата може да бъде дълъг и неуспешен. Но ако самите вие сте сигурни, че сте красиви, то това ще си личи от всяко ваше движени е и жест. Затова вярвайте в себе си и красотата си, а не в стереотипите, които някой се опитва да ви наложи”, категорична е 25-годишната жена.

Стефания е поразителна в своята откритост, но и не се страхува да покаже себе си и тялото си, а това от своя страна провокира много момичета да обичат себе си и своята фигура. 

„Не можеш винаги да се криеш или срамуваш от самата себе си, ние сме различни – затова сме уникални”, казва още пищната моделка.

Ние от jenata.blitzbg напълно сме съгласни със Стефания и подкрепяме нейния мироглед, защото най-важното е нашето здраве и вътрешно състояние. 

„Човек трябва да може да се наслаждава на живота и на самия себе си. Само си кажете „Аз съм най-щастливият и най-красивият човек в света”. Отхвърлете клишетата, които могат да ви доведат до депресия или още по-зле – до анорексия. Обичайте се такива, каквито сте”, призовава пухкавата жена.

Трябва да отбележим, че освен с моделство Стефания е и изключително активна в борбата срещу рака на гърдата. Тя многократно е участва в благотворителни събития, а част от парите, които печели от фотосесиите си дарява именно на тази кауза.

Е как да не бъде жена, която да служи за пример и вдъхновение. /

Ощр от категория Тема на деня