Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/01/screenshot306652.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Славиша привика Начо и му обясни какво иска от него в Левски – Sportove
Намери ни
To Top

Славиша привика Начо и му обясни какво иска от него в Левски

Наставникът на Левски Славиша Стоянович проведе дълъг разговор с новото попълнение на „сините“ Начо Монсалве. Испанецът, който пристигна вчера следобед в Умаг и от днес тренира със своите нови съотборници, искал да разбере какви са плановете на треньора и как ще бъде използван.
Бившият играч на Атлетико Мадрид, който може да играе и с двата крака, заявил, че няма никакъв проблем да играе и с трима, и четирима защитници. През кариерата си повече е играл в отбрана с четирима, но е на разположение на тима при всякаква схема.


От своя страна бившият треньор на Цървена звезда обявил на Монсалве, че очаква от него бързо да се впише в отбора и да се превърне във водеща фигура за „сините“. Стоянович иска бранителят да бъде лидер не само на защитата, а на целия тим, който определено има нужда от водещи фигури и това се видя през трудните моменти през есента. 26-годишният централен защитник бе капитан в последния си клуб НАК Бреда, но не е играл пълни 90 минути в официален мач от март 2020 година.
Въпреки това се включи наравно със своите нови съотборници, като се очаква да запише и първи минути със синята фланелка в контролите с Олимия Любляна и Сараево.

снимка: Sportal.bg

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558