Намери ни
To Top

Поли Генова с голяма излагация – сцепиха я от подигравки заради този гаф! (Снимки):

Няма и месец преди старта на новия сезон на “ Като две капки вода “ вече станаха ясни участниците в риалитито. Този сезон ще е звездна селекция от най-доброто, или с други думи казано – ще събере на една сцена всички любимци от предишните издания.

За голяма радост на многобройните ѝ фенове, талантливата и чаровна Поли Генова е сред осемте участника и побърза да се похвали в социалните мрежи с ангажимента си по време на пандемия.

За жалост обаче Поли допусна правописна грешка , която я направи за смях в мрежата.


 

ПОли Генова Капките

 „И такаааааа, the show must go on! Много се кефя, че съм част от All Stars – новият, 9-ти сезон на “Като две капки вода” (#YourFaceSoundsFamiliar) и нямам търпение съвсем скоро отново да се превъплатя в различни образи“, написа чаровната блондинка, но явно от вълнение и бързане допуска правописна грешка в думата „превъплътя“, където обърка буквата ъ с а. 

Вероятно се касае по-скоро за недоглеждане, но все пак подобен пропуск е недопустим за звезда от нейния ранг.

Заедно с Поли на сцената на любимото шоу ще се качат още Софи Маринова, Рафи, Милица Гладнишка, Азис, Михаела Маринова, Фики Стораро и Къци Вапцаров. Оказа се, че това са най-култовите участници от всички сезони досега, които получават втори шанс да се докажат и извоюват победа в шоуто.

Ощр от категория Любимец 13