Намери ни
To Top

Семейството на Кейт и Уилям се увеличи

През ноември 2020г. Уилям и Кейт съобщиха, че любимото им куче Лупо е починало.

Разбира се, обичаният кокер шпаньол не може да бъде заменен, но семейството на Кейт и Уилям е решило да внесе радост в дома си под формата на… ново малко кученце!

Оказва се, че то е подарък от брата на Кейт – Джеймс Мидълтън. Той им го е подарил малко преди Лупо да почине и все още не ясно как са решили да го кръстят.


Братът на Кейт е искал новото кученце веднага да стане част от семейството, а за целта е помогнал фактът, че се пада племенник на любимия им Лупо!


Източници споделят: „Новото кучеце е очарователно и цялото семейство е оглупяло от любов по него! Те бяха ужасно тъжни след смъртта на Лупо, но новото кученце им помогна да се съвземат. Беше им подарено преди Лупо да умре с надеждата, че малкото и по-енергично куче ще зареди и самия Лупо с енергия.“

През ноември Кейт и Уилям споделиха сладка снимка на Лупо в Instagram, с която разкриха, че домашният им любимец е починал: „С голяма тъга ви съобщаваме, че кучето ни Лупо почина миналия уикенд. Той беше душата на нашето семейство през последните 9 години и ще ни липсва много.“

Надяваме се кралското семейство съвсем скоро да се похвали с новото си попълнение!

Ощр от категория Любимец 13