Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/01/Gonzo-i-Stoicho1121211.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Край с търсенето – Стойчо Стоев е доволен! Ето кой е новият централен нападател на Левски – Sportove
Намери ни
To Top

Край с търсенето – Стойчо Стоев е доволен! Ето кой е новият централен нападател на Левски

Търсенето на централен нападател в Левски приключи, а наставникът на тима Стойчо Стоев е доволен, защото сините подписват с играч, който е впечатлил специалиста.

Осман Джалоу вече може да се смята за ново попълнение на Левски, след като двете страни се разбраха за договора на нападателя.

26-годишният гамбиец трябва да премине утре, 31 януари, задължителните медицински изследвания, след което да подпише. Контрактът на бившия футболист на Брьондби и Ризеспор ще бъде за 1 или 1,5 г.


Джалоу изкара пробен период в Левски и успя да впечатли Стойчо Стоев и Георги Иванов. Той взе участие в контролата с молдовския Милсами, където изработи дузпа и негов гол беше отменен. Джалоу ще е четвъртият нов футболист на сините през зимата. Преди това с клуба подписаха сръбският вратар Боян Йоргачевич, както и защитниците Емил Нину и Александър Александров.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558