Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/01/Galabinov-1000x600.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Не зачетоха гола на Андрей Гълъбинов срещу Рома! – Sportove
Намери ни
To Top

Не зачетоха гола на Андрей Гълъбинов срещу Рома!

Андрей Гълъбинов отново започна да вкарва в Италия. Българинът блесна с гол и асистенция за драматичния успех на Специя над гранда Рома с 4:2 след продължения, който им осигури 1/4-финал за Купата на Италия срещу носителя на трофея Наполи. Нападателят се завърна сред титулярите за първи път от октомври, когато получи тежка травма в мача с Милан докато беше водеш голмайстор в Серия А. Той остана на терена на „Олимпико“ до 68-ата мин.


и бе в основата на успеха. Това бе гол №4 за сезона за нашия, като преди да се контузи той заби 3 попадения в Серия А.
Специя се наложи над именития съперник след 2:2 в редовното време и попадение във всяко от продълженията, след като още в началото на първото „вълците“ получиха за 2 мин. два червени картона. Синът на волейболната ни легенда Асен Гълъбинов откри от дузпа в 6-ата мин., а след още 14 асистира на Рикардо Сапонара. „Вълците“, които подцениха съперника и бяха с голяма част от резервите, все пак стигнаха до продълженията след голове на Лоренцо Пелегрини (30) и на Хенрик Мхитарян (73). В тях реферът натири за картони Джанлука Мансини и вратарят Пау Лопес, а впоследствие Специя натисна и вкара още два гола чрез юношата на Рома Даниеле Верде (107) и Сапонара (118).
Рома обаче ще бъде наказан със служебна загуба заради голям гаф на треньора Пауло Фонсека. Португалецът извърши 6 смени при разрешени 5 в осминафинала за Купата на Италия. Така резултатът ще се води не 4:2 за Специя, а 3:0 служебно и това означава, че голът и асистенцията на Гълъбинов няма да му бъдат зачетени.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558