Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/01/4100240_620__1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Клуб от „А“ група вдига тавана на заплатите, само и само да вземе Бадема – Sportove
Намери ни
To Top

Клуб от „А“ група вдига тавана на заплатите, само и само да вземе Бадема

Обор от „А“ група е твърдо решен да има на всяка цена бившият футболист на ЦСКА Емил Гъргоров, дори това да коства вдигането на тавана на заплатите в отбора. В момента най-високото месечно възнаграждение в столичния  Локомотив е 4 000 евро, като го взимат само двама чужденци. Това обаче ще се промени, ако Гъргоров се съгласи да премине в тима от кв. „Надежда“, съобщава „7 дни спорт“.

Босът на „железничарите“ Николай Гигов е уверен, че с привличането на офанзивния играч неговият тим може да мечтае за много по-сериозни цели от място в „Топ 6″. Освен това в момента Локомотив е един от най-изрядните клубове в „А“ група, като всички дължими заплати са изплатени на футболистите си.

По време на престоя си в ЦСКА Гъргоров прибираше по 15 хил. лева месечно. В Китай обаче нисичкият халф се разписваше срещу 35 хил. в американска валута. В България обаче юношата на столичните „железничари“ няма как да получи подобна заплата. Поради тази причина бившият капитан на Лудогорец до последно ще се опита да си уреди нов трансфер зад граница.

Ако това обаче не се случи до края на месеца, ще разгледа предложенията от България към него. Интерес към момента демонстрират още Берое и Литекс.

Все пак, ако Гъргоров откаже да се завърне в родния си клуб, то ръководителите на Локомотив (София) ще търсят поне двама нови футболисти. Не е изключено по време на лагера на тима в Турция на проби да пристигнат атакуващ халф от Португалия и нападател от чужбина.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558