Намери ни
To Top

10 години след смъртта на съпруга й: Вдовицата на Баташов се залюби с негов колега

Боряна Баташова изненада много всички с това, което се случва в личния й живот 10 години след смъртта на съпруга й Андрей Баташов.

Чаровната блондинка, която след загубата на големия актьор така и не намираше сродната си душа, май вече е сериозно увлечена и дори се говори и за по-сериозни крачки. А новият мъж, спечелил сърцето й, е комикът Станимир Гъмов.

Преди около два месеца в интервю пред Мон дьо по Нова тв Гъмов призна, че сърцето му е заето и е много влюбен в жената до себе си.


„Решенията в любовта ги вземам лесно. Не съм се женил досега, но съм живял на семейни начала с майката на сина ми. Лесно взех и решението да се разделим и да си кажем „Стига“, заяви той без да назовава името на новата си любов.

„Имам пороци, но отношението ми с жените е моята ахилесова пета. Продължавам да съм мухльо. Мухльо в хубавия смисъл. Ами, влюбчив съм. Слаб ми е ангелът. Ето, в момента съм влюбен. Това не ме прави слаб. Ако се заженя, ти ще ми кумуваш. Абе, да се случва нещо… В момента ми е спокойно. Любовта ми е млада – и в буквален, и в преносен смисъл. Дава ми спокойствие, дава ми уют. Може би съм помъдрял“, сподели още актьорът, а новата му възлюбена Боряна е с цели 11 години по-млада от него.

Двамата се познават отдавна, но едва сега се преоткрили в по-интимен план. Засичали са се неведнъж на шумни светски партита, където купонясвали до зори, пише столичен ежедневник.

Ощр от категория Любимец 13