Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/01/Gonzo121122.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Трансферната бомба на зимата гръмна! Лично Гонзо призна: Левски София подписва с… – Sportove
Намери ни
To Top

Трансферната бомба на зимата гръмна! Лично Гонзо призна: Левски София подписва с…

Трансферната бомба на 2015-а година за „А“ група гръмна. Лично силният човек в Левски Георги Иванов – Гонзо призна, че сините са се договорили с играч, който е оценен на 4,6 милиона лева.

Иванов сподели, че клубът от „Герена“ се е разбрал със Спортинг Лисабон за привличането на Салим Сисе.

Централният нападател беше одобрен от треньора на родния гранд Стойчо Стоев и се очаква до дни да се присъедини към лагера на сините.


„Левски и Спортинг стигнаха до договорка за Салим Сисе. Не мога да кажа, че всичко е сигурно, защото във футбола няма гаранции, но двата клуба се разбраха“, отсече Гонзо пред Дарик радио.

Справка в Transfermartkt.de показва, че 22-годишния Сисе е оценен на 1,76 млн. паунда (близо 4,6 млн. български лева).

Още не е ясно при какви условия той ще подпише със сините. По-вероятно е да дойде под наем на „Герена“ до края на сезона, с опция за оставане и през следващата кампания.

Очакванията са Сисе да е истинска сензация в „А“ група, все пак става въпрос за 22 годишен играч, оценен на над 4 милиона и половина български лева.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558