Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/12/screenshot300388.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
40 години Трейси отхапва парче от обяда на мъжа си, причината е повече от смайваща – Sportove
Намери ни
To Top

40 години Трейси отхапва парче от обяда на мъжа си, причината е повече от смайваща

Изключително необикновена и много мила история сподели с интернет потребителите американката Трейси Хауъл, пише Daily Mail.

В профила си в социалната мрежа Фейсбук тя качи снимка на сандвич с шунка, нахапан от едната страна. По думите й това е обядът на съпруга й Клифърд. 

Трейси обяснява, че вече близо 41 години приготвя сандвичи за мъжа си и всеки път отхапва част от тях.


Но не, защото е гладна. 

Просто един ден Клифърд установил, че храната е по-вкусна, ако я споделиш с любимия човек. Жена му се замислила над казаното и следващия път отхапала малка хапка от сандвича му.

Когато Клифърд отворил пакетчето на работа, с изненада открил, че обядът не е цял. А вечерта, прибирайки се у дома, съпругата му споделила защо го е направила. 

Клифърд се съгласил, че по този начин няма да се храни сам, а в компанията на жена си. И от този ден започнала тяхната оригинална традиция, която наскоро Трейси реши да сподели с потребителите на социалната мрежа.

Постът й се превърна в истински вирус и за отрицателно време събра 28 хиляди харесвания и 101 хиляди споделяния. В коментарите към него потребителите се възхищават на силната им връзка и определят съпрузите като пример за двойка.

Трейси пък отбеляза, че този прост трик й е помогнал да съхрани брака си дори в най-трудните моменти. Защото понякога наистина е много трудно да кажеш „Обичам те“, но никога не е излишно да покажеш любовта си. 

„Благодаря на Бог, че ни събра заедно и ни подари търпение, за да намираме доброто един в друг и да разрешаваме конфликтите си с разговор. Очевидно ни е било писано да бъдем заедно, защото Клиф ми предложи брак на първата среща!“, споделя Трейси. /

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Ощр от категория Любимец 13


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558