Намери ни
To Top

Всички са учудени, халф номер 1 на Висшата лига Яя Туре отсече: Напускам Сити, ще играя в…

Абсолютно всички фенове на футбола са учудени. Последните информации около бъдещето на Яя Туре са изнендващи. Играчът е въвлечен в трансферна сага, а името на отборът, в който се визира, че ще премине е шокиращо.

От шампиона на Англия, соченият за халф номер 1 във Висшата лига, Туре възнамерява да акостира в гранд, който е в средата на таблицата в Калчото.


Полузащитникът на Манчестър Сити Яя Туре е готов да намали финансовите си претенции за да премине в Интер, твърди Sunday Mirror.

Според изданието треньорският щаб и шефовете на нерадзурите са дали на Яя обещание, че именно той ще е голямата звезда на тима в следващите години и ще се чувства прекрасно в Милано, ако подпише с Интер.

Ще е изненадващо решение, но според Sunday Mirror самият Яя Туре е дал съгласието си за трансфер в Интер, нещо повече – готов е да намали заплатата си, за да акостира в Италия.

Подобна сделка пък ще вдигне значително класата на нерадзурите, в колосът се надяват отново да се превърнат в страшилище в Калчото и Европа.

Ощр от категория Трансфери