Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/12/3456546546-1000x569.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ЦСКА 1948 с второ ново попълнение, взе минал през школата на ЦСКА – Sportove
Намери ни
To Top

ЦСКА 1948 с второ ново попълнение, взе минал през школата на ЦСКА

ЦСКА 1948 парафира с второ ново попълнение за зимата. Емануил Личев се обвърза с „червените“ с договор за три години.

„Клубът продължава политиката си да залага на млади и перспективни български футболисти. 20-годишният дефанзивен халф Емануил Личев е новото доказателство за това.


За последно Личев игра за тима на Кариана Ерден, като през есенния полусезон с отбора от Втора лига той изигра 12 мача за първенство и отбеляза 2 гола. Полузащитникът беше с важна роля в халфовата линия на отбора на Веселин Великов що се отнася до отнемането на топката от противника и граденето на атаки.

Личев е юноша на Литекс, бил е и в школата на ЦСКА-София. Обличал е още екипа на Миньор Раднево в Трета лига. Борбеният млад играч е влизал в националните селекции на България до 17 и до 19 години.

Емануил Личев е вторият футболист, който се присъединява към ЦСКА в паузата преди пролетния полусезон след бившия си съотборник в Кариана – Борислав Дамянов“, пишат от ЦСКА 1948.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558