Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/12/screenshot299603.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Шефилд Юнайтед 1:0 Манчестър Юнайтед (гледайте на живо) – Sportove
Намери ни
To Top

Шефилд Юнайтед 1:0 Манчестър Юнайтед (гледайте на живо)

Шефилд Юнайтед и Манчестър Юнайтед играят при резултат 1:0 на „Брамъл Лейн“.

Последният в класирането започна амбицирано двубоя и още във втората минута стигна до опасно центриране на Стивънс, което не бе засечено от негов съотборник. В петата минута обаче домакините поведоха след груба грешка на Дийн Хендерсън. Английският национал бе предпочетен от Солскяер пред Давид Де Хеа, който остана на резервната скамейка.


Вратарят, който прекара последните два сезона като преотстъпен в Шефилд Юнайтед, не успя да изчисти топката, след като тя му бе върната от Хари Магуайър. Той се забави в много опасна зона и бе притиснат от Оливър Бърк. Топката бе отклонена към Дейвид Макголдрик, който я насочи към опразнената мрежа.

„Червените дяволи“ спасиха традиция да допускат първи гол при гостуванията си в първенството. Това се случи във всичките им мачове от началото на сезона, но те постигаха обрати и ги спечелиха.

Мениджърът на „червените дяволи“ е избрал да заложи на Дийн Хендерсън на вратата, а Давид Де Хеа е на резервната скамейка. За Хендерсън това ще бъде специален мач и поради факта, че прекара последните два сезона под наем на „Брамъл Лейн“. Той е една от четирите промени в тима от дербито с Ман Сити. Алекс Телес, Неманя Матич и Антони Марсиал са титуляри за сметка на Люк Шоу, Фред и Скот Мактоминей.



ШЕФИЛД ЮНАЙТЕД – МАН ЮНАЙТЕД 1:0
1:0 – Макголдрик (5)


ШЕФИЛД ЮНАЙТЕД: Рамсдейл, Балдок, Башам, Игън, Робинсън, Стивънс, Берг, Ампаду, Флек, Бърк, Макголдрик

МАН ЮНАЙТЕД: Хендерсън, Уан-Бисака, Линдельоф, Магуайър, Телес, Матич, Погба, Фернандеш, Грийнууд, Рашфорд, Марсиал

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО
СТАТИСТИКА
КЛАСИРАНЕ

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558