Намери ни
To Top

Бунт в Реал! Роналдо към президента Перес: Незабавно искам да уволниш…

Суперзвездите на Реал Мадрид са се вдигнали на бунт. Кристиано Роналдо и компания са изнервени до краен предел и веднага искат оставката на специалист, който според тях няма място в клуба.

Бившият президент на Реал Рамон Калдерон разкри, че обстановката в гранда през последните дни е доста напрегната. Според него ситуацията прилича на бунт на футболистите.


Причината за напрежението е недоволството на играчите от шефа на медицинската служба на кралския клуб Хесус Олмо. Лекарят е близък приятел с Херонимо Фаре, който е кардиолог на президента на Реал Флорентино Перес.

Освен това Фаре е член на ръководството на колоса и е осигурил работата на близкия си приятел. Футболистите обаче не са доволни от стила на работа на Хесус Олмо и настояват за неговата оставка. Хесус обаче се ползва с протекцията на босовете на гранда, а това още повече е вбесило суперзвездите в съблекалнята на Реал. Начело с Роналдо те били категорични, че няма да търпят поведението на Олмо.

„Деспотичното поведение на един човек предизвика готовност за война в отбора. Футболистите са имали специална среща, за да обсъдят действията на лекаря. Неговата единствена заслуга за клуба е фактът, че е близък приятел с шефа“, написа Калдеран на профила си в „Туитър“.

Ощр от категория Трансфери