Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/11/screenshot295167.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Шумен се наложи над Спортист (Ген. Тошево) като гост – Sportove
Намери ни
To Top

Шумен се наложи над Спортист (Ген. Тошево) като гост

Футболистите на Шумен 2007 постигнаха категорична победа при гостуването си на Спортист (Ген. Тошево). Двубоят бе от последният ХV-ти кръг на Североизточната Трета лига и се игра без публика, съгласно разпоредбите на Министерството на здравеопазването.

Гостите от Шумен започнаха уверено и още в до 12-ата минута  вече водеха с 2:0, след като капитанът Юлиян Загоров простреля на два пъти вратата на Веселин Добрев.


Вторият гол бе от дузпа за събаряне на нападател на гостите в наказателното поле. До края на полувремето шуменци пропуснаха няколко изгодни за гол ситуации.

В 55-ата минута Мартин Иванов центрира отдясно, вратарят Веселин Добрев се подхлъзна и изтърва топката зад гол линията – 0:3. В 70-ата минута за игра с ръка на защитник на гостите беше отсъдена дузпа в полза на Спортист, която беше реализирана и резултатът стана 1:3.

Малко след това бърза контраатака на шуменци завърши с нов автогол на защитник от Генерал Тошево и се оформи крайното 1:4. Победата прати тима на Шумен 2007 на четвърта позиция в класирането, докато загубата остави тима на Спортист на десето място.

САЛИМ САЛИХ

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558