Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/11/screenshot294449.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Златна 2021 г. за три зодии – Sportove
Намери ни
To Top

Златна 2021 г. за три зодии

И така, всички вече очакваме с нетърпение кога ще си отиде тази мръсна година на Плъха и ще дойде прекрасната и добра година на Вола.

Тамара Глоба бърза да угоди с прогнозата за 2021 г. и да каже, че ще стане щастлив и благоприятен за всички, без изключение.
Той ще донесе някой по-позитивен, някой по-малко, всеки ще получи свое парче щастие, просто всеки има свое.


Животът буквално е разделен на Преди и след 2020 г.

и дори сега всеки от нас може да намери много разумни обяснения.
Всеки от нас има своя мечта, ако това, към което се стреми, какво очаква от живота, в какво истински вярва, за какво мечтае през нощта, когато е трудно да заспиш.

И така, 2021 г. като добър магьосник ще изпълни заветните мечти на всички на свой ред и никой няма да остане без щастие.
През новата година катаклизмите и проблемите, които преследват милиони хора, ще спрат, ситуацията в страната и в света ще се подобри.

Три знака на Зодиака, според Тамара Глоба, ще прекарат цялата 2021 година в щастие и безумна радост, в любов и пътувания, за тях тя ще се превърне в широка бяла ивица в съдбата!

Най-голямото щастие през 2021 г. очаква Рибите, всичко ще се окаже за тях не просто както са мечтали, а много по-добре и по-красиво!

Колкото повече трудности и преживявания ви донесоха 2020 г., толкова повече радост ще донесе новата година, която ще замени тази и ще промени всичко наоколо.

Сега Тамара Глоба ви съветва просто да преминете през друг труден момент, да направите нов продължителен скок в по-светло бъдеще.
В навечерието на Нова година трябва да си пожелаете най-важното, най-скъпото и тогава 2021 ще го изпълни без съмнение!

Девите ще придобият смисъла на живота, радостта и това, което толкова им липсваше за истинско щастие, всичко това ще им дойде в годината на Вола.
Отдавна чувствате самота, дори да е имало човек до вас, вие сте били много самотни в душата си, може би дори сега.

В края на тази година вече ще имате човек, без който скоро вече няма да си представяте живота си и това чувство ще бъде взаимно.

През 2021 г. вие не само ще започнете да живеете заедно, но увереността ви, че това е човекът на вашата съдба, ще се укрепва всеки ден.
За Телеца годината на Вола ще бъде най-необикновената година през последните 10 години, ще им донесе не само облекчение от болката, но и щастие!

Още през януари ще разберете решението на някоя дългогодишна мистерия и ще можете да разберете защо животът ви се е развил по този начин, а не по друг начин.

Ще имате избор: оставете всичко както е или го променете веднъж завинаги и ще има достатъчно възможности за всеки сценарий.
Животът ще ви подарява целогодишно и ще поднесе толкова великолепни изненади, че няма да имате живот, а малини!
 

Ощр от категория Любимец 13


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558