Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/11/screenshot292322.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ново отлагане на треньорския семинар – Sportove
Намери ни
To Top

Ново отлагане на треньорския семинар

Динамичната епидемична обстановка за пореден път се отрази на подготовката на Треньорската комисия към БФБаскетбол и опитите за организация на задължителните годишни семинари. За пореден път семинарът във Варна, който трябваше да се проведе на 8 ноември, бе отложен. Този път причината е неразположение на един от лекторите.

Както е известно, Васил Христов пропусна софийското издание на обучението, което бе проведено на 1 ноември в зала „Триадица“ само онлайн.


Младият специалист от школата на Спортни таланти все още е в карантина след позитивния тест на един от участниците в лагера на националния отбор миналата седмица. Предстои му нов тест, който да потвърди, че не е носител на вируса.

ТК към БФБаскетбол направи всичко възможно да осигури присъствие поне за разрешението от министерството на здравеопазване 30 души за обучението във Варна. По програма семинарът трябваше да е в Шумен, но епидемията с Ковид-19 стана причина за преместването му. Неразположението на още един от лекторите обаче принуди организаторите да отложат цялото мероприятие.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558