Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/11/screenshot291747.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
На почивката: Удинезе 0:1 Милан (видео) – Sportove
Намери ни
To Top

На почивката: Удинезе 0:1 Милан (видео)

Отборите на Удинезе и Милан играят при резултат 0:1 на “Дачия Арена” в ранния мач от днешната програма на 6-ия кръг в Серия “А”. Попадението отбеляза Франк Кесие в 18-ата минута.

Стефано Пиоли е направил цели шест промени след победата с 3:0 над Спарта (Прага) в Лига Европа. Както се очакваше, Джанлуиджи Донарума се завръща на вратата, след като успя бързо да се излекува от коронавирус.


В защита пък ще играе Тео Ернандес. В средата на терена само Исмаел Бенасер запазва своето място и така около него ще действат Франк Кесие, Алексис Салемакерс, Хакан Чалханоглу и Рафаел Леао. Атаката отново ще бъде водена от Златан Ибрахимович. Домакините пък са разположени в 4-3-3 с Игнасио Пусето, Стефано Окака Чука и Жерард Деулофеу в нападение.


В 6-ата минута Деулофеу отправи шут право в ръцете на Донарума. В 10-ата Леао центрира, а ударът на Салемакерс мина покрай вратата. Веднага след това Самир пробва изстрел, който се оказа неточен. В 18-ата Ибрахимович овладя топката в наказателното поле, задържа я и я върна към Кесие, който пък я прати в противниковата мрежа с мощен шут.


В 23-ата фриуланите организираха добра атака, която беше опропастена от пропуска на Деулофеу. Две минути след това Бенасер нанесе удар по земя, който не беше проблем за Хуан Мусо. В 37-ата вратарят и Салемакерс се сбориха за топката край аутлинията, като Мусо успя да я запази. В 40-ата Ибрахимович го тества с далечен удар, но стражът съумя да го избие. В 45-ата шведът изпревари Окака Чука за топката в собственото си наказателно поле. Противниковият нападател имаше претенции за дузпа, но съдията не отсъди такава.


УДИНЕЗЕ – МИЛАН 0:1


0:1 Кесие (18′)

 
Удинезе: Мусо, Ларсен, Де Майо, Бекао, Самир, Де Паул, Арслан, Перейра, Пусето, Окака Чука, Деулофеу,

Милан: Дж. Донарума, Калабрия, Кяер, Романьоли, Ернандес, Бенасер, Кесие, Салемакерс, Чалханоглу, Леао, Ибрахимович

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558