Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/01/52cd113792bb8_crop_620_350.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Любимец на „червените“ фенове: Ще се докажа и ще се върна на „Армията“! – Sportove
Намери ни
To Top

Любимец на „червените“ фенове: Ще се докажа и ще се върна на „Армията“!

Любимец на „червените“ фенове заяви, че иска да се докаже, за да може в най-скоро време отново да носи фланелката на отбора на сърцето си. Нападателят Григор Долапчиев, който набързо спечели сърцата на „червената“ агитка, ще играе през пролетния полусезон в Хасково, след като през есента носеше фланелката на македонския Хоризонт (Турново). За Хоризонт Долапчиев реализира 2 гола за 17 мача в първенството на западната ни съседка и 4 гола в 2 двубоя от турнира за Купата на страната. Треньор в Хасково пък е Емил Велев.


“Емил Велев ме поиска, обсъдихме възможността с моя агент и с ЦСКА и взехме решение, че е добре да отида в Хасково. Ще се развия, а и амбициите ми са да играя редовно. Има възможност това да се случи в новия ми отбор. Цялата ситуация е много изгодна и за мен, и за Хасково, и за ЦСКА, които ще могат да следят развитието ми отблизо.
Ще дам всичко от себе си, за да съм титуляр. Моята мечта и желание обаче е да се върна в ЦСКА. Искам пак да играя на “Армията” с червената фланелка. Това ми е движещата сила. Целта ми е да направя кариера в ЦСКА. Все пак това е отборът на сърцето ми.
За ЦСКА ще е трудно да стане шампион предвид съвсем малката разлика, но искрено се надявам отборът да вдигне титлата, защото го заслужава. ЦСКА може да стане шамоион, но това минава през задължителна победа срещу Лудогорец. Нещата в клуба вървят в положителна посока. Дано отново ЦСКА стане страшилище. Това трябва да е целта на всички в клуба”, каза талантливият таран.
Източник: „Тема Спорт“

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558