Намери ни
To Top

Ето какво каза новото попълнение на Левски, след като унижи звезда за 105 000 000 евро!

В Левски могат да бъдат доволни от един от първите си трансфери за 2015 г. Със „синия“ клуб подписа футболист, който може да се похвали, че е унижил най-скъпия в историята – Гарет Бейл. Както вчера ви писахме, през 2008 г. Емил Нину играе за младежкия национален отбор на Румъния срещу този на Уелс, в чийто редици е не само Гарет Бейл, но личат още имената на перлата на Арсенал Аарън Рамзи и бившият играч на Ман Сити Чед Евънс.


„Тогава бях късметлия, победих Бейл. Сега той ще отиде в Реал за рекордна сума, въпреки че аз съм играл срещу по-добри футболисти от него. Гуркюф, например, и Дренте“, обяснява години по-късно Нину – както своята съдба, така и тази на уелсеца. Той смята, че „грешката“ му е, че се е родил в Румъния, където те разкъсвали от критика при всеки слаб мач.

Нину, който преди 7 години прави Мача на живота си признава, че скоро румънски играч няма как да отиде първенството, в което играе сега Бейл или в Премиър Лийг. „Нивото на Лига 1 е много слабо. Препоръчвам на всички млади хора да излязат в чужбина, ако имат тази възможност!“, казва Емил, който е показвал,  че може да спира набезите на по няколко звезди накуп.

Ощр от категория Тема на деня